V og DF vil sende omprioriteringscheck tilbage til kommunerne Der lyder nye toner fra regeringen, der sammen med Dansk Folkeparti har fremsat et forslag om at føre samtlige 2,4 omprioriteringsmilliarder tilbage til kommunerne.

Onsdag var en dramatisk dag på den kommunaløkonomiske scene. KL udsendte pressemeddelelser om krise i forhandlingerne på grund af udgifterne til håndtering af flygtninge, og organisationen gik så vidt som til at sige, at man overvejede at forlade bordet. Men ud på eftermiddagen kom det frem, at Venstre var vendt på en tallerken og – sammen med Dansk Folkeparti (DF) – fremsatte et forslag om at garantere tilbageførsel af hele omprioriteringsbidraget på 2,4 milliarder til kommunerne. Det skriver dknyt. Finansordfører René Christensen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind