Bred opbakning til kommunekamp mod omprioritering

Bred opbakning til kommunekamp mod omprioritering KL kan gå til økonomiforhandlinger vel vidende, at 98 kommuner bakker dem op i at kæmpe imod regeringens omprioriteringspres. Det blev resultatet på første dag af Kommunalpolitisk Topmøde 2016.

Der var på forhånd varmet op til et brag af et møde, da KL åbnede Kommunalpolitisk Topmøde 2016 i Aalborg 10. marts. Mediedækningen af den åbne krig mellem regeringen og deres »omprioriteringsbidrag« på den ene side, og kommunerne med deres »nedprioriteringsbidrag« på den anden side har været omfattende, og mødet i Aalborg var ingen undtagelse; Aalborg Kongres- og Kulturcenter vrimlede med journalister, presserådgivere og markante folketingspolitikere, inklusive statsminister og oppositionsleder. KL’s næstformand Jacob Bundsgaard fra Aarhus Kommune satte dagens tema...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind