DF lover penge til sundhed og ældre i finansloven Selvom Dansk Folkeparti har fået på puklen for at stå bag nedskæringer i kommunerne, vil partiet stadig kæmpe for flere penge til sundhed og ældre - det bliver bare først, når finansloven skal forhandles.

66 danske kommuner har skåret ned på udgifterne til ældre siden 2011, og i 57 af dem har medlemmer af Dansk Folkeparti lagt stemmer til nedskæringerne. Det har partiet måtte høre meget for, ligesom det har givet anledning til undren, at DF stemte for økonomiaftalen mellem regeringen og KL, hvor det såkaldte ‘omprioriteringsbidrag’ betyder en besparelse på én pct. og minusvækst i landets kommuner. Ordet løftebrud er blevet brugt flittigt, men det er ikke det, der er tale om, siger...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind