DSR: Kommune-besparelser vil ramme de svageste Dansk Sygeplejeråd (DSR) er meget bekymrede for de sparekrav, den nye økonomiaftale mellem KL og regeringen medfører. Det vil ramme de svageste borgere.

Regeringens omdiskuterede omprioriteringsbidrag, der pålægger kommunerne at spare cirka en pct. på de samlede budgetter skaber nervøsitet i de foreninger og organisationer, der repræsenterer ansatte i plejesektoren såvel som hos borgere og pårørende, der er afhængige af især kommunernes ydelser. Selvom regeringen har lovet at føre knap to mia. af den samlede besparelse på 2,4 mia. tilbage til kommunerne, frygter DSR, at pårørende og private organisationer vil blive nødt til at løfte en endnu tungere byrde end tilfældet er nu, mens...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind