KL opfordrer til sammenhold forud for hårde forhandlinger

KL opfordrer til sammenhold forud for hårde forhandlinger Forud for årets økonomiforhandlinger arbejder KL hårdt for at sikre en fælles linje for de 98 kommuner. Blandt andet fordobles antallet af regionale optaktsmøder, så flere kommunalbestyrelsesmedlemmer kan deltage.

Der er lagt i kakkelovnen til et gedigent bål af vred retorik og politiske magtkampe, når KL og regeringen til sommer påbegynder årets økonomiforhandlinger. Det skyldes især omprioriteringsbidraget, som bl.a. Ballerup Kommune netop har undsagt, men også flygtningesituationen gør, at forhandlingerne vil blive »historisk hårde«. Det siger KL’s formand og næstformand – Martin Damm fra Kalundborg og Jacob Bundsgaard fra Aarhus – i et interview med Danske Kommuner. Forud for forhandlingerne opfordrer de to derfor kommunerne til at holde sammen og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind