Ninna Thomsen

Borgmester: København snyder ikke med omprioritering Københavns Kommune har de sidste 10-15 år omprioriteret internt, men det frustrerer, at staten nu kan stikke pengene i lommen. Alligevel agter sundheds- og omsorgsborgmester Ninna Thomsen (SF) at følge spillereglerne i den nye ordning.

Omprioritering er ikke en ny ting i Københavns Kommune. Faktisk er der de sidste 10-15 år blevet omprioriteret internt for at sikre midler til de 1.000 nye borgere, kommunen får hver måned. Med det nye, statslige omprioriteringsbidrag er der dog én afgørende ting, der ændrer sig, nemlig at staten potentielt kan beholde de omprioriterede midler, som bliver opkrævet fra kommunerne. Det fik i slutningen af januar Københavns overborgmester Frank Jensen til at sætte sig i spidsen for et fælles-kommunalt boykot...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind