Ledende sundhedsplejerske Else Marie Rask Larsen (tv.), Fredericia Kommune, og ledende overlæge Annemette W. Lykkebo, afdeling for kvindesygdomme og fødsler, Sygehus Lillebælt er samarbejdende ledere af det tværsektorielle tilbud UngMod, der skal give unge en god start på deres seksuelle liv.

Tværsektorielt tilbud tager hånd om unges seksuelle sundhed i Fredericia Initiativet UngMod er en åben dør til unge, der vil tale om seksualitet og trivsel. Indsatsen skal være med til at forebygge kønssygdomme, og at unge piger uønsket bliver gravide.

Unge skal have en god start på deres seksuelle liv. Det er hovedformålet med projekt UngMod, hvor Fredericia Kommune, Sygehus Lillebælt og Region Syddanmark er gået sammen i en fælles indsats om at vejlede unge om seksuel sundhed. De vil bl.a. prøve at ændre på, at en høj andel af Fredericias unge har klamydia. Teamet i UngMod består af tre faste fagpersoner: En kommunal sundhedsplejerske, en sygeplejerske med særlig viden om sexologi og en speciallæge fra afdelingen for kvindesygdomme og...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.