Sundhedsreform skal sætte ny retning for forebyggelse

Sundhedsreform skal sætte ny retning for forebyggelse Regeringen har præsenteret sit udspil på en sundhedsreform ‘Gør Danmark sundere’. De politiske forhandlinger starter mandag.

Et paradigmeskift for forebyggelse, styrket kvalitet i det nære sundhedsvæsen og mere tid til den enkelte patient. Sundhedsminister Magnus Heunicke (S) har præsenteret regeringens udspil på en sundhedsreform kaldet ‘Gør Danmark sundere’. Og det har han glædet sig længe til at gøre, sagde han, da han præsenterede udspillet på Rigshospitalet. »Det er tid til at løfte blikke og få grundlæggende ændret den måde vores sundhedsvæsen fungerer på, grundlæggende ændre den måde vi tænker forebyggelse på og grundlæggende styrke det, der...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind