Tingbjerg Changing Diabetes
»Når vi laver en restaurant, skal den servere sund mad. Men det vigtige er at være sociale sammen og ville noget med hinanden. Det er fundamentet for, at vi ser store sundhedsmæssige forandringer i udsatte boligområder,« siger Paul Bloch, der står i spidsen for Tingbjerg Changing Diabetes.Foto: Lizette Kabré

Den Gyldne Tråd 2022: Tingbjerg Changing Diabetes vil løfte sundheden gennem adfærdsændringer Beboerne i bydelen Tingbjerg har oftere kroniske sygdomme end borgerne i resten af København. Indsatsen Tingbjerg Changing Diabetes forsøger at rette op på den skævhed ved i samarbejde med beboerne at skabe mulighed for at leve sundere. Indsatsen er nomineret til Den Gyldne Tråd 2022 for sit store arbejde med at fremme sundheden i et udsat boligområde.

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.