Kommunallæge Tine Keiser-Nielsen (tv) er på besøg i Motorikhuset, hvor børnefysio- og ergoterapeuterne træner og tester børn. Her taler hun om hygiejneretningslinjer med børnefysioterapeut Julie Fogemann-Christensen.

»Jeg redder ikke liv, men jeg gør livet bedre for nogle børn og unge« I over 20 år har Tine Keiser-Nielsen brugt sin lægefaglighed i Rudersdal Kommune. Her rådgiver hun på børne- og ungeområdet og taler med udskolingseleverne. En uvurderlig hjælp til at koble lægefaglighed med hverdagen, mener dagtilbudschef.

For læge Tine Keiser-Nielsen har COVID-19-pandemien gennem mere end et år vendt op og ned på arbejdsopgaver og arbejdstid. Jeg kan forstå det sundhedsfaglige og koble det op på, hvad det betyder i kommunal sammenhæng Tine Keiser-Nielsen, kommunallæge, Rudersdal Kommune Som kommunallæge på børn- og ungeområdet i Rudersdal Kommune er det hende, som skoler og daginstitutioner ringer til, når et barn eller ung får coronavirus. Alene i løbet af den seneste uge er 14 børn og unge under 20 år...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i 4 uger

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.