Sundhedschefer fik amerikansk inspiration til arbejdet med patientsikkerhed Repræsentanter fra kommunerne i projektet 'I Sikre Hænder' var i december til verdens største patientsikkerhedskonference i USA for at samle ny viden og inspiration.

5.000 mennesker fra hele verden var i starten af december samlet i Orlando, Florida til verdens største konference om patientsikkerhed. På konferencen deltog blandt andet en delegation af danskere udsendt af Dansk Selskab for Patientsikkerhed, og et af gruppens medlemmer var Jan Bendix Jensen, sundheds- og ældrechef i Thisted Kommune, der er én af deltagerkommunerne i projektet ‘I Sikre Hænder’, der har sat fokus på forbedringsarbejde inden for tryksår, medicinhåndtering, fald og infektioner. »Jeg brugte en del tid på workshops, der handlede om ledelse af...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.