Bred aftale gør tilsyn med plejecentre 'risikobaseret'

Bred aftale gør tilsyn med plejecentre ‘risikobaseret’ Tilsyn med plejehjem vil ikke længere være en tilbagevendende begivenhed, efter et flertal på Christiansborg har besluttet, at målrette tilsynet efter steder, hvor der er problemer.

Ud med de lovbestemte og tilbagevendende tilsyn med plejehjem, klinikker, private sygehuse og speciallægepraksis – ind med et proaktivt risikobaseret tilsyn med alle behandlingssteder på sundhedsområdet. Det er essensen af en ny bred politisk aftale, som sundhedsminister Sophie Løhde torsdag forhandlede på plads med Socialdemokraterne, Dansk Folkeparti, Enhedslisten, Liberal Alliance, Alternativet, SF og Det Konservative Folkeparti. Kun Radikale har således sagt nej. Aftalen skal give Styrelsen for Patientsikkerhed mulighed for at føre mere kontrol på de behandlingssteder, hvor borgere vurderes til at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind