14 nye kommuner får sikre hænder Dansk Selskab for Patientsikkerhed har sat navn på de de 14 kommuner, der skal arbejde videre med erfaringerne fra projektet I sikre hænder. Der er afsat 14 satspuljemillioner til deres indsats.

Hundredvis af dage uden tryksår og medicinfejl – det er resultatet i de fem pilotkommuner, der har været fanebærere på Dansk Selskab for Patientsikkerheds kommuneprojekt ‘I sikre hænder’. Resultaterne har gjort så meget for patientsikkerheden og livskvaliteten for borgerne i ældreplejen, at regeringen sidste år valgte at afsætte 14 millioner over satspuljen til at udbrede metoderne og initiativerne i projektet til yderligere 14 kommuner. »Vi glæder os til samarbejdet med de 14 nye kommuner. De bliver en del af et succesfuldt projekt,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind