»Vi kæmper stadigvæk med, at vi har utrolig mange fejl på medicinområdet. Noget af det, vi har peget på, er, at man i det nationale kvalitetsarbejde kunne tænke medicinområdet ind på tværs, hvor kommunens rolle kunne blive meget tydelig og stærkere,« siger Inge Kristensen, direktør i Dansk Selskab for Patientsikkerhed.

Selskab: Patientsikkerhed kan styrke samarbejdet om det nære sundhedsvæsen Dansk Selskab for Patientsikkerhed udgiver en række anbefalinger om det nære og sammenhængende sundhedsvæsen. Alle kan blive enige om patientsikkerhed, så det er godt at tage udgangspunkt i, siger direktør Inge Kristensen.

Patientsikkerhed skal stå øverst, når man skal udvikle det nære og sammenhængende sundhedsvæsen. Sådan lyder beskeden fra Inge Kristensen, der er direktør i Dansk Selskab for Patientsikkerhed. Selskabet udgiver i dag en række anbefalinger og overvejelser om det nære og sammenhængende sundhedsvæsen. Anbefalingerne skal både sikre mere patientsikkerhed, men kan også være med til at sikre bedre arbejde på tværs af sektorer.   Udvalget for det nære og sammenhængende sundhedsvæsen har haft sidste udvalgsmøde i går, mandag. Det forventes, at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.