Selskab: Patientsikkerhed kan styrke samarbejdet om det nære sundhedsvæsen
»Vi kæmper stadigvæk med, at vi har utrolig mange fejl på medicinområdet. Noget af det, vi har peget på, er, at man i det nationale kvalitetsarbejde kunne tænke medicinområdet ind på tværs, hvor kommunens rolle kunne blive meget tydelig og stærkere,« siger Inge Kristensen, direktør i Dansk Selskab for Patientsikkerhed.

Selskab: Patientsikkerhed kan styrke samarbejdet om det nære sundhedsvæsen Dansk Selskab for Patientsikkerhed udgiver en række anbefalinger om det nære og sammenhængende sundhedsvæsen. Alle kan blive enige om patientsikkerhed, så det er godt at tage udgangspunkt i, siger direktør Inge Kristensen.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.