‘I sikre hænder’ er klar til udbredelse Dansk Selskab for Patientsikkerhed åbner nu op for ansøgninger til den pulje, som regeringen har sat af til at udbrede I sikre hænder til yderligere 15 kommuner.

Projektet I sikre hænder har med sin forbedringsmodel skabt flotte resultater omkring tryksår og medicinhåndtering på plejecentre i fem kommuner; så flotte, at regeringen i efteråret 2015 afsatte 14 satspuljemillioner til at udbrede metoden til yderligere 15 kommuner. Dansk Selskab for Patientsikkerhed, der står bag I sikre hænder, åbner nu for ansøgninger, så kommuner, der har lyst til at implementere den succesfulde forbedringsmodel skal fare i blækhuset inden 12. maj. Dansk Selskab for Patientsikkerhed skriver i infomaterialet, at deltagelse bl.a....

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.