Christina Bro Nielsen (tv) er tovholder for projekt Medicinsikre botilbud i Assens Kommune, mens Birgitte Lund Sørensen er det i Skive Kommune.

Botilbud vil have bugt med med medicinfejl Assens og Skive er blandt 10 kommuner i projekt ‘Medicinsikre botilbud’. Målet for de to kommuner er at gøre dokumentationen lettere og skabe mindre forvirring ved medicinbestilling.

10 kommuner deltager i et projekt fra Dansk Selskab for Patientsikkerhed, hvor målet er at skabe medicinsikre botilbud forstået på den måde, at man skal minimere fejl i medicinring af beboere. Assens og Skive er blandt de to kommuner, og de har sat forskellige mål for det toårige projekt. Begge kommuner kan mærke, at der er sket et skifte på deres botilbud. De er gået fra at være rent pædagogiske til at være mere sundhedsfaglige, og kommunernes ønske er, at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind