Triple Aim bygger bro til de mest sårbare borgere Lolland og Guldborgsund kommuner bruger Triple Aim-tankegangen til at finde nye måder at hjælpe de allerdyreste borgere i kommunen.

Den amerikansk-udviklede metode Triple Aim til udviklings- og forbedringsarbejde i sundhedssektoren var et af hovedpunkterne, ved Dansk Selskab for Patientsikkerheds Primærsektorkonference tidligere på ugen. Metode har vundet stort indpas i Danmark, og er bl.a. blevet en obligatorisk del af alle tværsektorielle samarbejder i Region Midtjylland. I Lolland og Guldborgsund kommuner har de i et godt stykke tid brugt metoden, der spiller en stor rolle i ‘Broen til sundhed’-projektet, hvis mål er at mindske ulighed i sundhed, og det sker blandt andet gennem...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.