Derfor opgav Vesthimmerland plads i succesfuldt projekt om patientsikkerhed Initiativet 'I Sikre Hænder' har uventet fået en ledig plads til en kommune, efter Vesthimmerland har måtte forlade projektet.

En opsigelse fra den lokale projektleder samt et generelt ansættelsesstop har fået Vesthimmerlands Kommune til at opgive sin plads i det succesfulde patientsikkerhedsprojektet ‘I Sikre Hænder’. Det forklarer afdelingschef i Vesthimmerlands Kommune Per Nielsen Elb til Kommunal Sundhed. »Det er jo her som mange andre steder sådan, at vi er nødt til at spare. Derfor er der indført et ansættelsesstop, og da vores projektleder for I sikre hænder sagde op, valgte vi ikke at erstatte vedkommende. Vi føler ikke, at vi har...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind