PLO præsenterede 2025-vision for det nære sundhedsvæsen Almen praksis skal vokse markant de næste 10 år, blandt andet for at skabe rum til mere vejledning og rådgivning til kommunerne. Det fortalte PLO-formand Christian Freitag på en konference onsdag.

Der bliver trangt i landets almene praksis i 2025, hvis det står til PLO. Til den tid skal antallet af praktiserende læger nemlig være øget med 1.500 til i alt 5.000, og 3.000 flere personaler end i dag i form af sygeplejersker, sosu-assistenter, bioanalytikere og andre faggrupper. »Jeg håber, I vil være med på et tankeeksperiment. Luk øjnene, og når I slår dem op, er vi i 2025,« sagde Christian Freitag, som derefter kastede sig ud i præsentationen af et...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.