Overenskomststrid gør praksisplaner værdiløse 200 mio. kr. ligger og venter på nye opgaver i almen praksis. Men regionerne og PLO strides om et tillæg til den seneste overenskomst. Overenskomststriden gør praksisplanerne værdiløse.

Et af de elementer, der fik de praktiserende læger til at godkende overenskomsten mellem praktiserende læger og Danske Regioner i 2014, var løftet om 200 mio kr. fra regioner og kommuner til honorering af nye opgaver. Endnu er der ikke taget hul på pengene, for læger og regioner er uenige om tolkningen af tilsagnet, og det truer de praksisplaner, som samtlige regioner skal udarbejde. Og det betyder, at de praktiserende læger ikke kommer til at løse de nye opgaver, som...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind