Oprydning i medicinkort fortsætter i hele landet Aftalen om oprydning i det Fælles Medicinkort udløb ved årsskiftet, men arbejdet er ikke gjort færdig. Derfor har landets fem regioner i samarbejde med kommunerne og PLO forlænget aftalerne.

Arbejdet med at få ryddet op i de ca. 100.000 medicinkort blev ikke færdiggjort inden årsskiftet. Derfor har regionerne sammen med de enkelte kommuner og regionale PLO-afdelinger forlænget tidsfristerne for at nå i mål. Kommunernes Landsforening, Praktiserende Lægers Organisation og Danske Regioner indgik i slutningen af 2014 en aftale om, at de praktiserende læger skulle stå for oprydningen i Det Fælles Medicinkort (FMK), for at rydde ud i mangelfulde og ikke ajourførte medicinkort og sikre, at de afspejler aktuel medicinering...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.