Ingen aftaler om samtale­terapi og syge­besøg før deadline Selvom fristen var 1. oktober, er det endnu ikke lykkes at nå til enighed om regionale aftaler inden for samtaleterapi og sygebesøg. Ærgerligt, når alle parter gerne vil have de decentrale aftaler på plads, lyder det fra PLO’s formand.

Trods en passeret deadline er der ikke indgået decentrale aftaler om samtaleterapi og sygebesøg i én eneste region. Det er ærgerligt, da alle involverede parter kan se fornuften i aftalerne, lyder det fra formanden for Praktiserende Lægers Organisation (PLO), Christian Freitag. »Det er ærgerligt, at aftalerne ikke er faldet på plads. Borgerne og kommunerne står med et problem, de gerne vil have løst, og de praktiserende læger vil gerne være med til at løse det – både nye former for sygebesøg og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind