Professor: Lås aktørerne i det nære sundhedsvæsen inde Vil PLO forpligte sig eller køre frihjul, og kan KL og de 98 kommuner levere ensartet kvalitet? Det var nogle af de spørgsmål, der blev stillet, da Dagens Medicin inviterede til morgenmøde om en masterplan for det nære sundhedsvæsen.

Der skulle diskuteres masterplan for det nære sundhedsvæsen, da Dagens Medicin torsdag morgen slog dørene op for et udsolgt morgenmøde med repræsentanter for både kommuner, regioner, praktiserende læger og interesseorganisationer. Over kaffe og morgenbrød blev scenen sat af tidligere formand for Kræftens Bekæmpelse, Frede Olesen, der længe har været fortaler for en masterplan. Han skød på både regioner, kommuner og praktiserende læger, der – i Frede Olesens optik – har et stort stykke arbejde foran sig. »Vil PLO forpligte sig, eller vil de...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.