Nemmere henvisning skal sende flere til kommunale tilbud

Nemmere henvisning skal sende flere til kommunale tilbud Praktiserende læger skal henvise flere til forebyggelse og rehabilitering i kommunerne, og derfor bliver arbejdsgangen for henvisning nu forenklet.

Sygehusansatte og praktiserende læger skal i højere grad henvise borgere til kommunernes forebyggelses- og rehabiliteringstilbud. Derfor bliver det nu nemmere at henvise borgere digitalt til de kommunale tilbud, der siden kommunalreformen i 2007 har løftet en stadig større del af arbejdet med forebyggelse og rehabilitering. »Vi er nået frem til en model, hvor lægerne ikke behøver at kende alle kommunens tilbud, og det tror vi hos PLO er en vigtig barriere at fjerne, for det er tidskrævende og vanskeligt at navigere i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind