For få kronisk syge bliver henvist til kommunale tilbud Sidste år henviste hver praktiserende læge i en ny undersøgelse i gennemsnit kun 13 patienter til lokale sundhedsfremmende tilbud. Det er for dårligt, lyder det fra PLO og Kommunernes Landsforening.

En fjerdedel af de praktiserende læger i den nye undersøgelse har ikke henvist en eneste kronisk syg patient til kommunale sundhedstilbud i 2014. »Det er ikke tilfredsstillende, at vi kan konstatere, at de praktiserende læger ikke henviser til de kommunale sundhedstilbud. Det er vigtigt, at alle de praktiserende læger går helhjertet ind i samarbejdet med kommunerne, så vi sikrer, at borgerne får den kvalitet, de har behov, uanset hvor de bor,« siger borgmester Thomas Adelskov (S), formand for KL’s social-og...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.