KL-konference satte atter fokus på det nære sundhedsvæsen 'Det nære sundhedsvæsen' er det måske hotteste emne på tidens konferencer i sundhedssektoren, og KL’s årlige Sundhedskonference var ingen undtagelse.

Ved KL’s årlige Sundhedskonference, der blev afholdt i Kolding tirsdag, var ‘det nære sundhedsvæsen’ atter omdrejningspunktet, da eftermiddagen var dedikeret til at diskutere, hvordan der kan skabes mere sammenhæng i det nære. Tonen blev slået an af Jakob Kjellberg, forskningschef ved KORA, der påpegede, hvordan ‘det nære sundhedsvæsen’ har været i fokus igen og igen over de sidste mange år; dog uden at det er blevet til andet end fine ord og hensigtserklæringer. Også det nye kommissorium for det nære sundhedsvæsen,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.