Praksislæger: Samarbejde med kommuner kan blive bedre

Praksislæger: Samarbejde med kommuner kan blive bedre Der skal mere dialog og større respekt for hinanden ind i samarbejdet mellem kommuner og praktiserende læger, lyder det fra formanden for praktiserende lægers kommuneudvalg, Anna Mette Nathan.

Der er behov for, at samarbejdet mellem de praktiserende læger og kommunerne bliver bedre. Sådan lyder det fra formanden for PLO’s Kommune- og forebyggelsesudvalg, Anna Mette Nathan, forud for den temadag for PLO-K, hvor blandt andet repræsentanter fra de lokale lægelaug mødes i dag, 5. maj, i Middelfart. »Vi har allerede nu et stort samarbejde med kommunerne, men efter vores mening kunne det godt blive bedre og mere sammenhængende. For eksempel blev vi ikke involveret tilstrækkeligt i planerne om akutpladser, og i...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind