Praksislæger støtter planer om faste læger på plejecentre Det er en god idé, at plejecentre får tilknyttet faste praktiserende læger, men det bør ikke gå ud over beboernes mulighed for selv at vælge deres egen læge, lyder det fra Praktiserende Lægers Organisation (PLO).

PLO er indstillet på at bakke op om kommunernes og regeringens ønske om, at flere praktiserende læger bliver fast tilknyttet plejecentre. Det blev organisationens repræsentantskabsmedlemmer for nyligt enige om. »Borgerne på plejecentre får i tiltagende grad behov for lægehjælp. Samtidig trækker disse sygebesøg mange lægeressourcer ud af klinikkerne. I en tid med lægemangel mener vi, man bør overveje fasttilknyttede praktiserende læger på plejecentrene, og jeg håber, at vi i løbet af kort tid kan lande en aftale om dette,« siger...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.