Midtjysk spareplan risikerer at presse kommunerne Region Midtjylland skal spare knap 700 mio., og et af initiativerne i sparekataloget er at beholde patienterne kortere på hospitalet. Det kan potentielt efterlade de midtjyske kommuner med en stor gruppe tunge patienter.

Der er intet nyt i, at patienterne kommer hurtigere og hurtigere ud fra sygehusene, og at kommunerne får flere og flere færdigbehandlede, men ikke raske borgere hjem. I Region Midtjylland risikerer processen, der hidtil langsomt har taget fart, dog at blive fremskyndet, fordi regionen mangler 700 mio. på budgettet – og de 18 mio. overvejer man at forsøge at hente ind ved at forkorte liggetiderne for regionens patienter, skriver DR. Frem for at give patienterne en dag eller to mere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind