Projekt skal forbedre samarbejde mellem plejecentre og læger Samarbejdsproblemerne mellem praktiserende læger og personale på plejecentrene bliver ikke løst ved at ansætte faste plejehjemslæger, mener lokal lægeformand. På Frederiksberg skal ny model for samarbejde løse problemerne.

Samarbejdet mellem læger og personale på de kommunale plejecentre er en af de helt store udfordringer i primærsektoren, og der er nu politiske overvejelser om at løse problemet ved igen at få fasttilknyttede læger på plejecentrene. Men problemerne stikker dybere, så der skal skrues på helt andre knapper, hvis samarbejdet mellem kommuner og praktiserende læger for alvor skal op i gear. Det mener Anita Mink, der er praktiserende læge på Frederiksberg og formand for det lokale lægelaug i PLO-Kommune. »Intentionen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind