Bent Hansen.

Regionsformand: Akuthuse duer ikke Danske Regioner skriver i deres blad Regio, at evalueringer af tre tværsektorielle akuttilbud viser, at tilbuddene hverken bliver brugt nok eller skaber de ønskede resultater.

Tværsektorielle akutpladser ligner spild af ressourcer. Det konkluderer Danske Regioner i deres blad Regio. Baggrunden for den hårde dom er evalueringer af tre forskellige samarbejder mellem kommuner og regioner om akutpladser og akutteams. Evalueringerne viser nemlig, at langt færre patienter bliver henvist end forventet. I Region Sjælland var belægningsprocenten i projekterne helt nede på 21 pct. i evalueringsperiode, skriver Regio, og formand for regionerne Bent Hansen (S) mener, at akuttilbuddene ikke bliver brugt, fordi de ikke duer til at forebygge indlæggelser....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind