Almen praksis vil samarbejde mere med kommunerne

Almen praksis vil samarbejde mere med kommunerne Et enigt repræsentantskab i de Praktiserende Lægers Organisation har vedtaget et politisk udspil, som skal styrke samarbejdet med kommunerne på en række områder. Kommunerne er tilfredse.

Et velfungerende samarbejde mellem praktiserende læger og kommunerne er mere og mere essentielt. For i takt med at hospitalernes sengepladser bliver færre og patienternes indlæggelser kortere, stiger behovet for lokale sundhedstilbud tæt på borgerne. Det har Praktiserende Lægers Organisation (PLO) erkendt. Derfor vedtog organisationen på et repræsentantskabsmøde for nyligt et politisk udspil, som præciserer, hvordan de praktiserende læger kan samarbejde og kommunikere bedre med kommunalt ansat sundhedspersonale. »Generelt er det vigtigt, at vi får et bedre samarbejde. Det blev vedtaget enstemmigt...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind