Danske Patienter efterlyser sammenhæng i forløb Med udspillet ’Én patient - én plan’ ønsker Danske Patienter at styrke sammenhængen i patienternes forløb. De praktiserende læger og kommunerne spiller ifølge formand Lars Engberg en vigtig rolle.

Det er ikke længe siden, at Danske Patienter i samarbejde med en række organisationer, bl.a. Overlægeforeningen og Yngre Læger, fik indført, at patienterne får én behandlingsansvarlig læge, der står for at sikre sammenhæng i patientens hospitalsforløb. Ambitionerne rækker dog videre, og med udspillet ’Én patient – èn plan’ ønsker Danske Patienter at udbrede tankegangen til at gælde på tværs af sektorer og specialer. I den kabale ser formand Lars Engberg patientinddragelse som den allervigtigste faktor, men også de praktiserende læger...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind