Manu Sareen

Plejehjemsforhold bekymrer socialministeren 20-30 ældre alene med en enkelt nattevagt er hverdag på mange plejehjem, og det får socialministeren til at overveje at stille krav til kommunerne om bedre forhold.

Normeringen på plejehjemmenes nattevagter er blevet dårligere og dårligere de seneste år, og i dag er det normalt, at en enkelt nattevagt er alene med 20-30 ældre. Det fortæller formand for de danske plejehjemsledere Ole Mørk Nielsen til Danmarks Radio. DR viste i sidste afsnit af 21 Søndag, hvor grelt det står til på flere plejehjem, da de fulgte en social- og sundhedsassistent på nattevagt på et aarhusiansk plejecenter. Socialminister Manu Sareen (R) frygter i følge DR, at kommunerne prioriterer...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.