Danmarks første plejeboliger får døgnrytmelys I Lystrup har de lokale plejeboliger som de første i Danmark fået døgnrytmelys, der skal understøtte beboere og medarbejdere i at bevare en naturlig døgnrytme.

Plejehjemsbeboere, især de demente, har ofte store problemer med døgnrytmen. Det kan gøre det svært at sove, vågne, være aktiv og at få spist. Derfor arbejder mange virksomheder med at udvikle døgnrytmelys, der understøtter en god døgnrytme. Og som de første i Danmark har plejeboligerne Sønderskovhus i Lystrup fået installeret Ergonomisk Døgnrytmelys. Indsatsen er en del af en større indsats fra Aarhus Kommune, der har støttet projektet som en del af arbejdet med at styrke de ældre borgere. »Lyset skal give beboere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind