Finanslov: 720 mio. kr. til klippekorts­ordning for plejehjemsbeboere Regeringen ønsker at øremærke 180 mio. kr. årligt til tiltag til ældre. Størstedelen skal gå til en udvidelse af klippekortsordningen for hjemmehjælp fra 2015, så også plejehjemsbeboere bliver inkluderet.

Regeringen lægger i deres finanslovsforslag for 2017 op til, at der skal afsættes 720 mio. kr. over fire år til øget livskvalitet for ældre på plejehjem. Det skriver Sundheds- og ældreministeriet i en pressemeddelelse. Størstedelen af pengene, 165 mio. kr. årligt, skal afsættes til en klippekortsordning. Her får ældre der bor i plejehjem eller plejebolig få tilbud om ca. en halv times ekstra hjælp og støtte hver 14. dag, hvilket svarer til et klip på klippekortet. »Selv om man er...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.