Kommune hæver skatten for at forbedre velfærden Odense Kommune hæver fra 2017 skatten med én procent, der skal gå til at forbedre velfærden. Det giver bl.a. 20 mio. kr. til mere aftenpersonale på kommunens plejecentre.

Den seneste økonomiaftale i Odense Kommune bød på et nyt koncept: En ‘velfærdsprocent’. Det vil sige, at kommuneskatten fra 2017 hæves med én procent, som går direkte til forbedret velfærd. Kommunen forventer at det vil indbringe et trecifret millionbeløb, og 20 mio. kr. kommer til at gå til mere aftenpersonale på plejecentrene. Det svarer til 44 stillinger, skriver kommunen i en pressemeddelelse. »Jeg er glad for, at vi nu kan tilføre vores plejecentre flere ressourcer og hænder i aftentimerne. Det...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.