Sådan er forholdene på landets plejecentre Alt fra organisering over beboertilfredshed til økonomi og brugen af vikarer har været under lup i ny rapport, hvor Sundheds- og Ældreministeriet systematisk har gennemgået forholdene på de danske plejecentre.

Sundheds- og ældreministeriet har kigget landets plejecentre grundigt efter i sømmene med henblik på at kortlægge forholdene. I en knap 90 sider lang rapport er samlet et overblik over blandt andet  lovgivningsmæssige rammer, fakta omkring beboere og deres sundhedstilstand, organiseringen på plejecentrene, den sundhedsfaglige behandling, personalets uddannelsesniveau, normering og vikardækning og brugen af tvang. Rapporten er baseret på en 168 sider lang kvantitativ og kvalitativ kortlægning udarbejdet af Ankestyrelsen. Minister Sophie Løhde (V) udtaler i den medfølgende pressemeddelelse, at hun er tilfreds...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind