Demensrejsehold skal forbedre behandlingen på plejecentre Sundhedsstyrelsen har oprettet et Demensrejsehold, som skal give medarbejderne på de kommunale plejecentre flere kompetencer i behandlingen af demenspatienter.

Demensrejsehold. Det lyder som en enhed, der efterforsker farlige forbrydelser, men betegner i virkeligheden en række demensspecialister, som rejser ud i kommunerne for at give ansatte på plejecentre redskaber til bedre demensbehandling. Sundhedsstyrelsen har den 1. oktober åbnet for, at kommuner kan ansøge om deltagelse i et projektforløb med Demensrejseholdet. Sundhedsstyrelsen udvælger 5-7 kommuner, og rejseholdet tager derefter ud til 20 plejecentre i kommunerne. Rejseholdet består af faglige specialister, og fuldmægtig i Sundhedsstyrelsen, Kirsten Groth Willesen, fortæller om formålet: »Vi...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind