Ældre Sagen jubler over plejehjemslæger på finanslov Der er kun gode ting at sige om ordningen med fast tilknyttede læger, siger chefkonsulent i Ældre Sagen, Margrethe Kähler, om ordningen, der nu indgår i regeringens udspil til en finanslov.

I regeringens finanslovsudspil er der afsat en pulje på 500 mio. kr. årligt, der blandt andet skal gå til at indføre en model med fast tilknyttede plejehjemslæger. Det skal sikre bedre forhold for de svageste plejehjemsbeboere, og det glæder Ældre Sagen, der længe har slået på tromme for netop den model. Debatten om fast tilknyttede plejehjemslæger har kørt i faglige miljøer i længere tid, men først for nylig er den blevet en del af den offentlige diskussion om, hvordan der kan skabes...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind