Praktiserende læge kortlægger daglige plejehjemsbesøg En praktiserende læge i Odense besøger hver dag patienter på et lokalt plejehjem. Sideløbende monitorerer han blandt andet patienternes tilfredshed og sit eget tidsforbrug. Indtil videre er projektet en succes.

Efter Rasmus Dahl-Larsen for et par år siden startede sin egen lægepraksis i Odense, har han fået flere og flere ældre patienter fra plejecentret Rosengård, som ligger lige ovre på den anden side af gaden. Samtidig har han og hans sekretær brugt en stigende del af deres arbejdstid på at tale i telefon med plejepersonalet. Og nogle gange er Rasmus Dahl-Larsen blevet usikker på, om han rådgav rigtigt over telefonen, når han ikke kunne se de patienterne. Nu taler Rasmus...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind