Qasam Ahmad
Qasam Ahmad (Å), Formand for Region Hovenstadens politiske udvalg for Forebyggelse og Sammenhæng, mener, at en del af regionens udfordringer med langvarige indlæggelser udspringer af en større andel af meget behandlingskrævende ældre patienter.Foto: Søren Svendsen

Kommuner i hovedstaden har sværest ved at hente borgere hjem fra hospitalet I Region Hovedstaden venter patienter efter behandling gennemsnitligt fire gange længere tid på at blive udskrevet, end patienter i Region Nordjylland, viser ny rapport fra Sundheds- og Ældreministeriet.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.