Lemvig-borgere venter kortest på genoptræning Med en ventetid på kun tre dage har Lemvig Kommune landets korteste ventetid på genoptræning. Det skyldes bl.a. systematisk arbejde med registreringspraksis.

Statens Serum Institut har for nylig offentliggjort ventetider på de 98 kommuners ventetid på genoptræning, og her topper Lemvig Kommune listen med kun tre dages ventetid. Det kommer dog ikke som en overraskelse for Lemvig Kommune, at ventetiden er så lav, selvom tallene fra seruminstituttet ikke altid har afspejlet det førhen. »I Lemvig Kommune har vi, som andre kommuner, tit undret os over de ventetider som offentliggøres, da de ikke har haft sammenhæng til den virkelighed, som vi oplever. Vi har...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.