Frederikshavn forhindrer fejlsynkning I Frederikshavn Kommune har tidlig opsporing og en forebyggende indsats begrænset antallet af lungebetændelser på grund af fejlsynkning, og derigennem begrænset antallet af genindlæggelser.

Fejlsynkning er et stort problem for patienter, der har været indlagt på lungemedicinsk afdeling, ligesom det er det for mange ældre borgere. I Frederikshavn Kommune har man dog fundet en måde at komme problemet til livs. For nylig præsenterede terapeuter fra Frederikshavn – og Hjørring Kommuner sammen med kolleger fra Sygehus Vendsyssel projektet, der gennem tidlig opsporing og forebyggelse hjælper patienter med fejlsynkning, på en international konference i London. Det skriver Frederikshavn Kommune i en pressemeddelelse. »Samarbejdet omkring dysfagi er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind