Hvidovre får hurtigt borgere hjem fra hospitalet
»Vi har et gammel utidssvarende plejehjem, som vi valgte at omdanne til midlertidige pladser. Så borgere, der er færdigbehandlede, kan komme derned, og så finder man ud af, om borgeren kan komme hjem‚« siger Helle Adelborg (S), borgmester i Hvidovre.Foto: Bjarke MacCarthy

Hvidovre får hurtigt borgere hjem fra hospitalet Borgere i Hvidovre venter under en dag på at komme hjem fra hospitalet efter endt behandlingen. For fire år siden ventede de 43 dage. Et tiltag har vendt udviklingen, siger borgmester.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.