Genoptræning

DGI samarbejder med kommuner om træning Fem kommuner tester sammen med DGI en helt ny måde at arbejde sammen på: Idrætsforeninger udbyder specialiseret træning til f.eks. ryg- og hjerte-karpatienter, og kommunerne kan frit henvise til tilbuddene.

Det lyder lidt mærkeligt at man kan tage til genoptræning i den lokale idrætsforening, hvis man for eksempel har haft en diskusprolaps eller fået lavet en hjerteoperation. Men det kan blive helt naturligt i fremtiden, hvis et nyt projekt, hvor fem kommuner samarbejder med DGI (paraplyorganisationen for danske gymnastik – og idrætsforeninger), får succes. Projektet hedder DGI Sundhedsidræt, og er et partnerskab mellem DGI, fem kommuner og lokale DGI-foreninger i kommunerne. Partnerskabsidéen er baseret på, at DGI igennem medlemsforeningerne kan...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind