Ulla Astman

Forbedret samarbejde skal løse problemer med overbelægning Danske Regioner satser på at afhjælpe de medicinske afdelingers overbelægning ved at ansætte mere personale og styrke samarbejdet mellem hospitaler og kommuner.

Oprettelse af flere senge er ikke nødvendigvis den bedste akutte løsning på de betydelige overbelægningsproblemer, der i disse år plager en stribe af landets medicinske afdelinger – i stedet bør man ansætte mere personale, øge forebyggelsesindsatsen og styrke samarbejdet mellem kommuner og hospitaler. Det udtaler formanden for Danske Regioners Sundhedsudvalg Ulla Astman i en pressemeddelelse. »På årets finanslov blev der afsat 725 millioner kroner over fire år, bl.a. til at ansætte mere personale på de medicinske afdelinger og til at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.