Kommunale tandplejer drukner i flygtningebørn Der er brug for flere ressourcer til de kommunale børnetandplejer, hvis ikke det øgede pres på tandlægerne skal gå ud over danske børns tænder.

De mange flygtningebørn, der kommer til Danmark, har langt dårligere tænder end danske børn, og både antallet af flygtningebørn og deres tandproblemer er medvirkende til, at den kommunale tandpleje landet over er kommet under seriøst pres. Det skriver dr.dk. »Hvis vi ikke får flere ressourcer, kan vi kun skrue på indkaldeintervallerne og dermed, hvor lang tid der går mellem, at vi ser de danske børn. « siger overtandlæge i hovedstadsområdet og Tandlægeforeningens formand for Kommunalt Ansatte Tandlægers Udvalg Kristine Thorlacius til...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.