Skoletandlæger i Holbæk skal opdage overvægt Børnetandplejen i Holbæk spiller en vigtig rolle i opsporing af overvægt hos de børn, der indgår i et forskningsprojekt, som Holbæk Kommune og Holbæk Sygehus samarbejder om.

Holbæk Sygehus har Danmarks måske mest kendte afdeling for overvægtige børn, og i forbindelse med et stort projekt, der skal undersøge sammenhængen mellem gener og overvægt, har sygehuset allieret sig med kommunen og den kommunale tandpleje. Med sin adgang til langt de fleste børn i alderen 2-18 år og et veluddannet personale er den kommunale tandpleje nemlig en oplagt medspiller i forskningssammenhæng, fortæller overtandlæge i kommunen Hanne Kromann til Tandlægebladet. Og selvom den genetiske testning i første omgang skal lede...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind