Tandlægeforening: Fyr op under den opsøgende indsats Kommunerne skal gøre et større stykke opsøgende arbejde for at sikre tandpleje til socialt udsatte – pengene er nemlig afsat, men de bliver ikke brugt, lyder det fælles budskab fra Dansk Socialrådgiverforening og Tandlægeforeningen.

Dårlige tænder er dyre på mange fronter – både økonomisk og socialt. Derfor opfordrer Dansk Socialrådgiverforening og Tandlægeforeningen nu i fællesskab politikere i både Folketinget og kommunerne til at sætte fokus på problemet, der er særligt stort for socialt udsatte. I et indlæg på www.danskekommuner.dk skriver formændene for de to organisationer, at der er meget at vinde ved et øget fokus. »Dårlig tandsundhed er en barriere ikke bare i forhold til arbejdsmarkedet, men også for social netværksdannelse i det hele taget....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind